Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vnadná modelka Lucie Šlégrová (42) a její manžel, bývalý hokejista Jiří Šlégr patří k celebritám, v jejichž domácnosti rozhodně není prostor na plýtvání vodou. Šetření s životodárnou tekutinou berou velmi vážně, a tak dokonce doma omezují splachování. Tedy samozřejmě tak, aby zároveň dodrželi hygienu.

„Není to tak dlouho, co jsem viděla krásný dokument „Když se šetří vodou“, kde říkali, že voda bude do budoucna jedním z nejdražších přírodních zdrojů. Dříve jsem například při čištění zubů nechávala vodu téct, ale teď už kohoutek vždy zavírám,“ má jasno. A na přírodu si vzpomene i na WC.

„Taky se přiznám, že se snažím šetřit vodou i na toaletě. Když jde někdo přede mnou, tak říkám: „Počkej, já půjdu taky“, abychom při splachování zbytečně neplýtvali. Takhle zodpovědně k tomu přistupujeme. Jsou to malé věci, ale když je bude dělat každý, tak to pomůže,“ míní vítězka Miss České republiky 2005, která v Národním muzeu symbolicky oslavila Světový den vody.

Na stejné akci přiznala, že má za sebou první plastickou operaci. O vnady se ale starat nemusela, ty má čistě přírodní. Nechala si udělat zákrok na horních víčkách.

„Mám z toho velkou radost - že vidím, že ten výsledek stojí za to. Na každém očku mi bral pan doktor jeden centimetr kůže, což si myslím, že v mém věku je docela dost. Překvapilo mě to samotnou, že jsem byla brána jako pacient. Mně se totiž zhoršil i zrak, což je s přibývajícím věkem normální, ale ta plastika víček velmi odlehčila očím a cítím se dobře,“ řekla Super.cz Šlégrová, která tak neřešila jen estetický, ale rovnou i zdravotní problém.

Není divu, že byla cestou na kliniku nervózní. „Přiznám se, že cestu do Prahy jsem prozvracela, protože jsem z toho byla opravdu hodně nešťastná a měla jsem strašný strach,“ uzavřela kráska, jež tak podobné zákroky rozhodně nevyhledává. A v podstatě je ani většinou nemá zapotřebí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám