Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světově proslulý, ale zároveň obávaný šéfkuchař Gordon Ramsay (56), známý mimo jiné i z televize díky pořadům Pekelná kuchyně či Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym, se ve středu dočkal uznání, když získal ocenění GQ Food & Drink Award za celoživotní dílo.

Ceremoniálu konaném v londýnském luxusním hotelu St. Pancras Renaissance, který moderovala Miquita Oliver, se Gordon účastnil společně se svou manželkou Tanou (48) a jejich čtyřmi nejstaršími dětmi. Cenu pak Ramsaymu předal zpěvák Ed Sheeran, který sám nedávno začal podnikat v gastro průmyslu, a to v oblasti pálivých omáček. I s ním se pochopitelně Gordon následně vyfotil.

Slavný šéfkuchař si během pózování fotografům k sobě přivinul svou půvabnou manželku, s níž je ženatý od roku 1996, a vášnivě ji políbil. Vedle nich se culily jejich již dospělé děti. Těmi jsou Jack (23), Megan (24), Holly (23) a Tilly (21). Chyběl už jen nejmladší syn Oscar, jemuž jsou čerstvě čtyři roky.

Pro pár se jednalo o vymodlené dítě, jelikož před několika lety o jednoho chlapečka v pátém měsíci těhotenství přišli. „Po třech cenách BAFTA a jedné Emmy jsme konečně vyhráli Oscara,“ žertoval tehdy na sociální síti Gordon, když jeho narození oznamoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám