Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Havajské ostrovy má herečka Jessica Alba (41) v oblibě. V průběhu let se tam totiž neustále vrací i se svým manželem, filmovým producentem Cashem Warrenem a jejich dětmi. Tentokrát zavítali na čtvrtý největší z tamních ostrovů Kauai.

Trojnásobná maminka, která si v posledních letech dává od natáčení pauzu a jejím posledním snímkem tak zůstává nepříliš kladně hodnocený britský krimi snímek Anonymní zabijáci z roku 2019, tentokrát skloubila rodinnou dovolenou i s pobytem s přáteli, kteří jim dělali společnost.

Herečce to v zelených bikinách s horním dílem bez ramínek náramně slušelo a bez nepříjemností se obešlo i její menší zápolení s větrem, když se pokoušela vyklepat od písku deku, na které ležela.

Jessica svého času patřila mezi neobsazovanější hollywoodské herečky a je představitelkou řady nezapomenutelných filmových či seriálových postav jako například Nancy ze Sin City, Mayi v seriálu Delfín Flip, Santany v Machete zabíjí, Sam v akčním snímku Do hlubiny či Invisible Woman z adaptace komiksu Fantastická čtyřka.

V posledních letech se však věnuje spíš podnikatelské činnosti v oblasti výroby netoxických domácích prostředků značky The Honest Company, kterou v roce 2012 pomáhala založit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám