Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci bondovek se už jistě nemohou dočkat letošního října, kdy do českých kin přijde další díl jejich oblíbené série. S propagací třiadvacátého filmu o agentovi 007 Jamesi Bondovi s názvem Skyfall již hlavní představitelé začali a jak jim to slušelo o víkendu v Ciragan Palace v Istanbulu se můžete podívat ve fotogalerii.

Nejkrásnější byla podle očekávání nová Bond girl, kterou si zahrála poměrně neznámá herečka Bérénice Marlohe. Šarmantní dvaatřicetiletá Francouzka si oblékla nebesky modré šaty ke kolenům, ve kterých jako uhrančivá brunetka vynikala. Společnost jí dělal nejen hlavní hrdina a představitel Jamese Bonda Daniel Craig (44), ale také britská herečka Naomie Harris (35) známá například z Pirátů z Karibiku.

Cílevědomá Marlohe přitom k vysněné roli přišla poměrně kuriózně. Sama si na sociálních sítích hledala kontakt na režiséra Sama Mendese, až se jí to nakonec podařilo. Dočkala se osobního pozvání na konkurz a jak na něm dopadla je už všem jasné.

Reklama

Další články

Načítám