Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdysi jedna z nejoblíbenějších hollywoodských hereček Liv Tyler (46) si dává od filmu pauzu a věnuje se především svým dětem. Jako trojnásobná maminka má jistě o zábavu postaráno. I když jejímu nejstaršímu synovi je již osmnáct. Pokud se vám po sympatické herečce s nezaměnitelným úsměvem stýskalo, jistě vás potěší její snímky z nejnovější kampaně značky Marc Jacobs.

Pětačtyřicetiletá Liv, která se až v jedenácti letech dozvěděla, že je dcerou frontmana rockové skupiny Aerosmith Stevena Tylera, se stala hlavní tváří kampaně zmiňované značky nesoucí název Heaven. Společně s ní se na fotkách kolekce na letošní jaro objevují například i newyorská rapperka Ice Spice (23) a její kolega z branže Lil Uzi Vert (27). Za fotoaparátem stála Harley Weir, o styling se postarala Danielle Emerson.

Modelingem ostatně Liv po vzoru své maminky Bebe Buell v pouhých čtrnácti letech svou hvězdnou kariéru odstartovala. Pomocnou ruku jí v té době podala Pavlína Pořízková, která její fotky představila modelingové agentuře a následně se objevily v magazínu Interview. Později se objevovala i v televizních reklamách, a když se spolu s Alicií Silverstone objevila v hitu kapely Aerosmith Crazy z roku 1993, o popularitu bylo postaráno.

Posledním filmovým počinem Liv, kterou v Armageddonu miloval Ben Affleck a jako elfka Arwen si podmanila fanoušky trilogie Pán prstenů, byl snímek Ad Astra z roku 2019. Objevila se v něm po boku velkých hvězd Brada Pitta, Tommyho Lee Jonese či Donalda Sutherlanda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám