Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednatřicetiletá hvězda americké skupiny Gossip Beth Ditto, která na sebe upozorňuje nejen svým sytým a na první poslech rozpoznatelným hlasem, ale také tělesnými proporcemi, šla do sebe. Tentokrát se totiž obešla bez extrémně bláznivého a odvážného modelu a dokonce i svůj dřívější krátký a asymetrický sestřih, který ještě zdůrazňoval zpěvaččin kulatý obličej, je minulostí. Zpěvačka si nechala vlasy narůst a hned vypadá o poznání lépe.

Sebevědomá Beth v upnutých batikovaných červenohnědých šatech nad kolena přišla na rozhovor s britským komikem Alanem Carrem (35). Interpretka hitu ‚Heavy Cross‘ je známá tím, že je na své kypré tělo mimořádně hrdá a hubnout rozhodně nehodlá. Ráda se proto obléká do modelů, v nichž její tvary ještě vyniknou.

Beth, která je lesbičkou a neskrývá feministické sklony, se však podařilo něco nevídaného. Ačkoli má do postav modelek hodně daleko, stala se múzou pro francouzského návrháře Jean Paula Gaultiera, na jehož přehlídce se dokonce v roce 2011 promenádovala po mole. Nahá se také objevila na titulce amerického magazínu Love.

Reklama

Další články

Načítám