Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka v posledních letech obrátila svůj život vzhůru nohama. Rebel Wilson (44), která dříve dostávala role díky své nadváze, postupně zhubla, přehodnotila svou sexuální orientaci, a dokonce se stala matkou. A zdá se, že šťastnější už být nemůže.

Rebel Wilson před časem prozradila, že její tým nechtěl, aby radikálně zhubla. Není divu, díky svým rolím vydělávala miliony dolarů. Ona sama se ale před čtyřicítkou zamyslela nad svým zdravím a budoucností, mluvila o zamražení vajíček, a nakonec se jí podařilo shodit pětatřicet kilo, dnes už možná i víc.

Herečce se ovšem změnil i osobní život. „Myslela jsem, že hledám prince od Disneyho... Co jsem ale možná opravdu celou tu dobu potřebovala, byla princezna od Disneyho,“ svěřila před časem a letos v únoru přišla zpráva o zásnubách s Ramonou Agrumou. V té době už byla Rebel i matkou, dcerku jí náhradní matka porodila na podzim.

„Nemohu ani popsat, kolik lásky pro ni mám. Je to krásný zázrak. Chci poděkovat všem, kdo se na tom podíleli. Tohle byl rok tvoření... Ale obzvlášť chci poděkovat náhradní matce, která ji odnosila a porodila s takovou laskavostí a péčí. Děkuji, že jsi mi pomohla založit vlastní rodinu. Je to úžasný dar,“ uvedla Rebel na sociální síti.

A teď svou dcerku Royce Lillian poprvé ukázala v celé kráse během své dovolené v Karibiku, odkud fanouškům poslala krásné video. Na něm je vidět, že je Rebel v současné době opravdu šťastná a žena, kterou byla ještě před pár lety, je definitivně pryč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám