Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská modelka Alessandra Ambrosio (43) má zřejmě skvělé geny. Přestože za pár dní oslaví dvaačtyřicítku a vychovává už čtrnáctiletou dceru a jedenáctiletého syna, samotnou byste si ji na pláži mohli splést s teenagerkou. Bez líčidel totiž vypadá o poznání mladší, než tak, jak jsme na ni zvyklí - s precizním make-upem.

Sexy brunetka je po odchodu ze stáje Victoria’s Secret, kde byla po Adrianě Limě nejdéle sloužícím andílkem, stále častěji ve své domovině, kde si už druhým týdnem užívá společně strávený čas s rodinou.

A zatímco minulý týden vyrazila s čtrnáctiletou dcerou Anjou a kamarádem Matheusem Mazzaferou na festival v Sao Paulu a následně na narozeninovou oslavu zpěvačky Anitty, naposledy její cesty zamířily do státu Santa Catarina na jihu země, konkrétně pak na pláže v jeho hlavním městě Florianópolisu.

Kromě obou jejích dětí Anji a Noaha se na místo vydali i její maminka, sestra a švagr. Modelka zvolila roztomilé minimalistické tmavě zelené bikiny s volánkem na spodním díle a společně se synem se vydali vstříc vlnám na surfu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám