Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpráva o tom, že se slovenská finalistka historicky první řady Česko Slovenské SuperStar Dominika Stará, která dnes používá příjmení Jurena, stane dvojnásobnou maminkou, obletěla rychle i naší zemi. Jak nám sympatická blondýnka přiznala, žádné drama během druhého těhotenství nepociťuje.

Cítím se skvěle. Mívám nevolnosti, ale ty k těhotenství patří, takže je neberu tragicky,“ řekla Super.cz Dominika, která v posledních letech odložila zpěv stranou a spolu s rodiči pracovala v centru redukce hmotnosti.

Dominika už má malého synka Michala, který nedávno oslavil první rok života. Spolu s manželem je Dominika přesvědčená, že jejich synek bude úžasný sourozenec pro miminko, které se má narodit v říjnu.

Miško zatím až tak nevnímá, zda by chtěl víc bratříčka, nebo sestřičku. Dětičky má velmi rád, takže bude mít radost. Ať už se narodí kdokoli, bude z něho skvělý starší bráška,“ dodala během rozhovoru Dominika Jurena Stará

Reklama

Další články

Načítám