Hlavní obsah
Článek

Herečka Brooke Shields (58) ve dvoudílném dokumentu nazvaném Pretty Baby prozradila už mnohé detaily ze svého života a nezdráhala se promluvit ani o velice intimních a nepříjemných zkušenostech. Došlo přitom i na vzpomínku na její ‚poprvé‘. Brooke bylo tehdy dvaadvacet a tím, kdo herečku zasvětil do dospělosti, nebyl nikdo jiný než seriálový představitel Supermana Dean Cain, s nímž tehdy chodila.

S o necelý rok mladším Deanem se Brooke seznámila během společných studií na univerzitě v Princetonu, a přestože podle jejích slov měli krásný vztah, první milování nevyšlo zrovna podle jejích představ. Tedy hlavně to, jak na něj sama herečka následně zareagovala.

„Když konečně došlo na sex a bylo po něm, vyběhla jsem z pokoje a nahá utíkala po chodbě. Jenom jsem běžela. Ani jsem nevěděla kam. Rozeběhl se za mnou s peřinou, chytil mě a zeptal se, kam jdu, a já jsem řekla, že nejdu nikam, že ho neopouštím a jen jsem plakala,“ zavzpomínala s tím, že to Dean okamžitě pochopil.

Sama byla prý zmatena svou reakcí na sex a dodala, že lituje toho, jak se zachovala. Zároveň ale dodala, že jejímu partnerovi sexuální stránka vztahu vyhovovala více než jí. Pro ni byla důležitější láska a oddanost jeden druhému.

Cain se později proslavil rolí Supermana ve stejnojmenném seriálu, kde jeho vyvolenou Lois Lane ztvárnila Teri Hatcher.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám