Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S bývalou Miss ČR Lucií Hadašovou (37) jsme se sice potkali na kosmetické akci, ale téma rozhovoru bylo diametrálně odlišné. Ještě před zapnutím mikrofonu jsme totiž probírali její malé domácí hospodářství. A už jsme u toho zůstali.

Bývalá modelka je například velkou chovatelkou slepic. A hejno má pořádné. "Ten počet se tedy mění, protože občas přijde nějaká liška. Ale je jich mezi pětadvaceti a třiceti. Vajíček máme opravdu dost, rozdáváme je v rámci rodiny, neobchodujeme s nimi. A na Velikonoce máme o zábavu postaráno," smála se a v našem videu nám vyprávěla i příběh o agresivním kohoutovi, který nakonec skončil na víně. "Ale jinak maso obstarává manžel, protože chodí lovit. Jsme taková pravěká domácnost," prozradila o soužití s bývalým hokejistou Jaroslavem Bednářem (47).

Vyprávěla nám i o chovu ovcí a muflonů. S těmi už ale tolik práce nemá. "Ovce necháváme stříhat odborníkem se psem, který je nažene. Vlnu si odváží, protože je těžko prodejná, tak jsme rádi, že se toho zbavíme. Ale jedno jehňátko jsem odchovala na lahvi a sunaru, já kojila malou Vanessku a ovečku jsme měli tři měsíce doma. Nosila plenky s dírou na ocásek," vyprávěla. "A mufloni jsou spíš na okrasu. Chováme je u sousedů na pozemku, a aby nemuseli sekat trávu, tak nám dovolili je tam mít," vysvětlila. Více o chovu a o tom, zda má Lucie čas kromě dcer a zvířat čas i sama na sebe, se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám