Hlavní obsah
Článek

Shakira (47) tak dlouho nadávala na svého ex Gerarda Piquého, až se jí to možná stalo osudným. Dům, ve kterém dříve žili všichni společně a teď v něm zůstala zpěvačka se svými syny, musela podle zahraničních médií opustit po oznámení vystěhování od svého extchána.

Shakira se dlouho nemohla smířit s tím, že ji její manžel opustil a začal chodit s mladší ženou. Nazpívala o něm ne zrovna lichotivou píseň, na balkon svého domu, který stojí naproti domu extchyně, vyvěsila čarodějnici a doma si prozpěvovala píseň zpěvačky SZA, která pěje o tom, kterak zabije svého bývalého i jeho přítelkyni. Minulý měsíc ale podle zahraničních médií přišla poslední kapka, po které už přetekl pohár trpělivosti Piquého rodiny.

Zpěvačka v show Jimmyho Fallona promluvila o rozchodu, a navíc zazpívala "rozchodovou píseň," což prý mohlo být důvodem ke kroku Gerardova otce Joana Piquého. Podle katalánských deníků El Periodico a La Vanguardi mělo být zpěvačce 13. března oznámeno, že se musí do 30. dubna vystěhovat z domu v Esplugues de Llobregat, který má patřit rodině Piquého, nebo že musí zaplatit kompenzaci.

Shakira si na sociální síť umístila fotku Barcelony a připsala k ní své vyjádření. „Usadila jsem se v Barceloně, abych svým dětem zařídila stabilitu, jakou teď hledáme v jiném koutě světa po boku rodiny, přátel a u moře. Dnes začínáme novou kapitolu v hledání svého štěstí. Děkuji všem, kdo mě tolik podporovali v Barceloně, ve městě, kde jsem zjistila, že přátelství znamená víc než láska,“ napsala včera. K příběhu, kdy vyfotila křídlo letadla, pak ještě připsala: „Ale věci nejsou vždy takové, jak jsme si je vysnili.“ Fotografové včera také zpěvačku vyfotili společně se syny Milanem (10) a Sashou (8) na letišti, odkud mířila do svého nového domova na Floridě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám