Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební legenda Rod Stewart (78) navzdory pokročilejšímu věku nezahálí a jeho turné je v plném proudu. Minulý týden jste na něj mohli narazit v Austrálii, kam jej doprovodila i jeho rodina. Zpěvákova manželka Penny Lancaster a jejich synové Alastair (17) a Aiden (11) si tak mohli vyrazit na proslulou Bondi Beach v Sydney, kde se mladší z chlapců učil pod vedením trenérky i surfařským dovednostem.

Dvaapadesátiletá vysoká blondýnka, která bývala známou fitness trenérkou a nejvíce proslula jako modelka svou spoluprací se značkou Ultimo, tentokrát podpořila místní návrhářky, když zvolila bikiny značky Zimmermann. Tu založily v roce 1991 sestry Nicky a Simone Zimmermann. K modelu pak zvolila i barevně sladěný kaftan.

Rodinka se pravděpodobně již přesunula na Nový Zéland, kde v následujících dnech čekají Roda Stewarta hned tři koncerty. Jako speciální host s ním vystoupí další hvězda osmdesátek s nezaměnitelným hlasem Cyndi Lauper (69).

Britská rocková legenda má celkem osm dětí, a to z pěti různých vztahů. Ženatý byl třikrát. Věkové rozpětí jeho dětí je vskutku veliké, jeho nejstarší dceru Sarah dělí od nejmladšího syna Aidena neuvěřitelných 47 let. Rod je tak otcem čtyř dcer - Sarah (59), Kimberly (43), Ruby (35) a Renne (30) a čtyř synů — Seana (42), Liama (28) a zmiňovaných Alastaira Wallace (17) a Aidena Patricka (12).

Reklama

Další články

Načítám