Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Petru Špindlerovou, nezapomenutelnou Haničku z Rodinných pout, jsme potkali společně s Denisou Nesvačilovou (32) na tiskové konferenci k nové divadelní hře A je to venku! Denise bude hrát maminku, takže jsme probrali i strasti a slasti rodičovství. Petra má sama dvě dospívající děti.

Pokud jde o výchovu, má Petra jasno a není úplně jako její divadelní postava, která je dceři bezmezně oddaná a naprosto vše jí schvaluje, včetně výběru partnera, který je tak trochu flink. "Třeba pokud jde o chválení, tak podle mě musí být za co. To se týká jak mužů, tak dětí. Chci, aby ta chvála měla svoji hodnotu," míní Petra.

Herečka zatím nemá starosti se schvalováním partnerů svých dětí, i když synovi už je sedmnáct a dceři patnáct let.

"Myslím, že ještě mají čas. A snad mi děti nic netají, protože máme hezký vztah. Vyprávějí mi o tom, co prožívají, nikam na dlouhou dobu nechodí, aniž by mi řekly, kde byly. A až to přijde, doufám, že se na to budu dívat jako matka v mé roli, že když jsou spolu šťastní a mají se rádi, je to jejich volba," věří Petra, která se svěřila, že sama měla první lásku až v sedmnácti, nebo dokonce osmnácti letech.

Herečka je spokojená, jak zkoušení v Divadle Radka Brzobohatého, kde hrála už v několika inscenacích, probíhá. Užívá si i to, že v roli jejího manžela se alternují hned dva herci, Miroslav Etzler a Petr Motloch. "Je to fajn, každý z nich má jinou energii. Atmosféra je fajn a je tady moc dobrá parta," pochvaluje si.

Reklama

Další články

Načítám