Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco jedni jsou z prezentace Radky Třeštíkové (42) nadšení, druhé přivádí k šílenství. Spisovatelka po návratu na sociální sítě, kde nějakou dobu chyběla, opět provokuje a sdílí jednu polonahou fotku za druhou.

Její příspěvky, na kterých autorka odhaluje své štíhlé tělo, řada fanoušků miluje. Druhý tábor je však toho názoru, že časté odhalování je zbytečné. „Myslím, že RT může sdílet hodnotnější content než rafinované polonudes. Všichni víme, že jste kost,“ napsala spisovatelce jedna ze sledujících. Na odpověď nemusela dlouho čekat.

„Než hledat hodnotnej content na týhle platformě, co takhle koupit si knihu?“ odpověděla Radka Třeštíková, která s odhalenými snímky jen tak přestat nechce. O víkendu tak předvedla své útlé tělo v prádle tělové barvy.

„A teď budu půl roku zas chodit polonahá," svěřila se Radka. Provokaci svým tělem naplno odstartovala loni na karlovarském festivalu, kde se na červeném koberci předvedla v modelu jako z pláže. Uvidíme, čím spisovatelka překvapí letos. Nutno říct, že na odvážné outfity prostě figuru má.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám