Hlavní obsah
Článek

A je to tady. Podrobnosti o svatbě Anety Vignerové (36) a Petra Kolečka (40) dlouho nevyplouvaly na povrch, novomanželé stále mlčí jako hrob. Nyní je ale jasno. Ano si pár neřekl 14. března v Českém Krumlově, jak se spekulovalo, ale na Novoměstské radnici v Praze na Karlově náměstí. Aneta oblékla krémový kostýmek, Petr černý oblek.

Překvapivě na svatbě chyběli přátelé novomanželů a dokonce také rodiny. Přítomni podle informací Blesku byli jen jejich svědkové. Svatební hostina se pak konala ve vyhlášené restauraci s terasou na Malé Straně. Restaurace patří k těm nejluxusnějším v hlavní městě a má nádherný výhled na Prahu.

Podle dostupných informací byly dodrženy tradice. Novomanželé se navzájem například krmili polévkou. Proběhla i malá svatební cesta. Petr a Aneta se vydali jen sami bez syna na výlet po krásách České republiky. Syna Jiříčka hlídala v Havířově Anety maminka.

"Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc. Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného,“ řekla o veselce Aneta. Víc konkrétní nebyla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám