Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Izraelská topmodelka Bar Refaeli (38) je pověstná svou aktivitou v zasílání vlastních fotografií na sociální sítě. Ráda přitom upozorňuje především na své sexy křivky. Tentokrát se sice dokonce ukázala jen ve spodním dílu bikin, ale její snímek je především hezkým nápadem a rozhodně na něm nejde prvoplánově o odhalování. Refaeli na něm navíc dokazuje, že kromě modelingu by se mohla uchytit i jako skokanka do výšky.

Bývalá dlouholetá partnerka Leonarda DiCapria (49) tuto fotku poslala na svůj nový facebookový profil, který se jmenuje ‚I am Bar‘ a naráží tak nejspíš na to, že se za ní vydává spousta cizích osob.

Modelka si na písečné pláži z kamenů sestavila nápis ‚Go Bar!‘ (Jeď, Bar!), nad kterým skáče do výšky jen v kalhotkách od bikin. Jednou rukou si přitom drží poprsí a druhou má vztyčenou a ukazováčkem a prostředníčkem ukazuje písmeno V, které značí slovo ‚victory‘ neboli vítězství.

Reklama

Další články

Načítám