Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco v pátek po poledni Denisa Nesvačilová (32) prezentovala novou divadelní hru A je to venku!, v níž účinkuje, jen o pár hodin později vyrazila mezi média i čerstvá novomanželka Aneta Vignerová (36). A také díky kultuře. Byla totiž pozvána na pražskou premiéra multimediálního představení Vivaldiano.

Manžel a poslední strana tohoto trojúhelníku Petr Kolečko (40) ji nedoprovázel. A Aneta byla dost překvapená přítomností médií. Netušila prý, že se jedná o mediální akci, jíž premiéra díla Michala Dvořáka byla. Žádosti o rozhovor odmítla. "Někdy jindy, dneska opravdu ne," vymluvila se Super.cz ve frontě na šatnu jindy sdílná Aneta, která přitom už ke svatbě vydala oficiální prohlášení na sociálních sítích.

Aby vyhověla pořadatelům, kteří ji pozvali, alespoň později zapózovala fotografům a zmizela v útrobách sálu divadla Hybernia. Mohli jsme se aspoň na vlastní oči ubezpečit, že snubní prsten, který jí manžel navlékl 14. března, na levém prsteníčku opravdu nosí. Jak to Anetě slušelo a jak reagovala na přítomnost fotoaparátů a kamer, se podívejte v našem videu a fotogalerii, kde najdete i další premiérové hosty.

Reklama

Další články

Načítám