Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sarah Michelle Gellar (45) se posledních několik let věnovala hlavně své rodině a nestála o to být na filmovém plátně. Nedávno se ale k natáčení vrátila, a tak se opět účastní i společenských akcí. Naposledy ohromila v blýskavých stříbrných sexy šatech.

Sarah proslavila série o upírech, která se vysílala mezi lety 1997 a 2003. Přesto že od konce seriálu uplynulo už dvacet let, dodnes je velmi oblíbený, stejně jako jeho představitelka Sarah Michelle Gellar. Ta si později zahrála ještě v několika kultovních peckách jako Tajemství loňského léta, Vřískot 2 nebo Velmi nebezpečné známosti. Před několika lety se ovšem herečka stáhla do ústraní a místo natáčení se věnovala manželovi, herci Freddiemu Prinzemu Jr a dvěma dětem.

Před rokem ale začala opět natáčet. Nejdříve přijala menší roli ve filmu Pomsta na druhou a pak se naplno vrhla zpátky do práce během natáčení seriálu Wolf Pack, kde se místo upírů objevují vlkodlaci. Díky návratu před kameru se začala znovu více objevovat i ve společnosti. Na předávání cen Annual GLAAD Media Awards v Los Angeles dorazila ve stříbrných šatech, které doplnila stejně barevnou kabelkou a střevíčky. Díky částečně průsvitnému hornímu dílu šatů a bleskům fotoaparátů bylo vidět víc, než možná tušila.

Návrat Sarah Michelle Gellar fanoušci jistě ocení, její dceru ale na obrazovce jen tak neuvidí. I když by třináctiletá Charlotte ráda natáčela, její maminka nedávno oznámila, že až do dospělosti dceři hrát nedovolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám