Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Společně sice natáčejí příběhy na sociální sítě, ale v reálu jsme herečku Báru Mottlovou (37) a jejího o osm let mladšího přítele, finalistu Muže roku Davida Plevu, potkali spolu poprvé, když fotili kolekci společenského oblečení. Díky tomu jsme měli příležitost popovídat si i o jejich vztahu.

"Vycházíme spolu dobře ve všech směrech," ujistil nás David, ale zřejmě ani jinak při společném rozhovoru reagovat nemohl. Z našeho videa zřejmě vytušíte, kdo má ve vztahu hlavní slovo. "Nosí mi tašky, bundu, zahřívá mě, nosí mi horký čaj. Je to džentlmen," pochvalovala si spolupráci s partnerem Bára. "Bára ví nejlépe, co chci," smál se David. "Jsem dominantnější," přiznala Bára.

Pár spolu začal bydlet poměrně brzy po seznámení, protože Bára měla vytopený dům, který jí teď David pomáhá dávat dohromady. "Nastěhovala jsem se do Teplic k Davidovi a myslím, že je velice spokojený a šťastný," má jasno Bára a Davidovi nezbylo než přitakat, i když se před kamerou poté dohadovali o domácích povinnostech a smyslu pro pořádek. "Chyběla tam ženská ruka, všechny ty serepetičky a hromada nábytku," připustil David.

V Teplicích má Bára v plánu zůstat, i když se její dům opraví. Pak ho chce pronajímat. "Jsem tam spokojená, je tam klid, všude mám blízko. I na nákupy do Německa. A v Praze jsme po dálnici za chvilku," vyčíslila přednosti severočeského města.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám