Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se s ním viděli před čtyřmi lety na jeho přehlídce Můra, vypadalo to, že mele z posledního. Návrhář Michal Marek, jehož modely si ve své době oblíbila například Agáta Hanychová (38), vypadal opravdu jako z noční můry. Byl vyhublý na kost, celý bledý, vyholená hlava ještě dojem umocňovala. Skoro nás překvapilo, když se nám nyní ozval, že se vrátil k profesi.

"Myslel jsem, že už jsem vyhořel a už v to pokračovat nebudu. Měl jsem dlouholetý vztah, který jsem po deseti letech uzavřel. A to byla asi hlavní tečka, abych se naučil znovu si vážit sám sebe a mít se rád, přostupovat jinak ke svému životu. Díky tomu jsem začal i vypadat trochu líp, než jsem vypadal. I práce už mi zase dělá radost, navíc nestojí na mě, ale začal pracovat trochu jinak," vysvětlil.

S Michalem jsme se potkali na focení na Matějské pouti, kde jsme mohli první výsledky jeho nové tvorby vidět. Například kabát ušitý z látky vytvořené pro značku Dior. "Nekrademe jim, jen ukazuji, jak se dá využít jinak. Například právě pro formální oblečení," upřesnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám