Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V New Yorku se ve středu večer konala premiéra nového dokumentu o herečce Brooke Shields (58) nazvaném Pretty Baby. Na červený koberec ji přišla podpořit mladší z jejích dvou dcer Grier Hammond Henchy. Šestnáctiletá kráska jakoby mamince z oka vypadla. Nápadně ji připomíná hlavně z doby, kdy ztvárnila svou dost možná nejslavnější roli v Modré laguně. Tehdy jí bylo pouhých čtrnáct let.

O dokumentu z dílny společnosti Hulu nazvaném podle kontroverzního filmu z hereččina dětství, v němž hrála jako jedenáctiletá malou prostitutku, se psalo již v souvislosti se svědectvími, o které se Brooke před kamerou podělila. Shields se svěřila se svou zkušeností se znásilněním i o nepochopení své matky Teri, která ji nechala v deseti letech pózovat nahou pro Playboy a o rok později hrát ve zmiňovaném filmu z prostředí nevěstince, které v českém překladu nese název Děvčátko.

Šestnáctiletá Grier na akci zvolila červený kalhotový kostýmek a před blesky fotoaparátů působila až překvapivě sebejistě. Mamince, která se v dokumentu svěřuje s velice intimními zážitky, tak jistě byla velkou oporou. V dokumetu vystupuje rovněž hereččina starší dcera Rowan (19), která ovšem na premiéře chyběla. Otcem obou dívek je její manžel filmový režisér, producent a scénárista Chris Henchy, s nímž herečka tvoří pár od roku 1999.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám