Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno jsme psali o synovi herce Karla Dobrého a jeho partnerky Terezy Hrzánové, který se objevil v několika českých filmech a seriálech. Ale jeho bratranec, syn herečky Báry Hrzánové (59) a jejího manžela Radka Holuba, rozhodně v rodinné tradici nezaostává. Bára nám na představení programu letní scény divadla Kalich prozradila, že jejich Tonda se jako herec uplatnil v Paříži.

Nejprve jsme se bavili o její vlastní práci. "Bude to hrdý Budžes, Carmen a Carmen s Dagmar Peckovou a Kočka v oregánu, kde spolu hrajeme i s mým manželem Radkem Holubem," vypočítala svá vlastní představení, v nichž herečku, která se před pár dny vrátila z dovolené v Nepálu, uvidíme v rámci Hvězdného léta pod žižkovskou věží.

Pochlubila se nám i tím, že se po pauze vrátila k hudbě. "Po šesti letech se obnovila skupina Condurango. Máme za sebou několik vyprodaných koncertů, další nás čekají a moc děkuji divákům, že na nás chodí. Na příští rok chystáme velkou akci, kdy bychom měli vydat dvojvinyl a udělat velkou slávu 100 let s Bárou Hrzánovou, protože mě bude šedesát a Condurango už hraje čtyřicet let," řekla Super.cz.

Během rozhovoru jsme se dostali i k její rodině, více o vztazích a jak se stýkají, se dozvíte v našem videu. Nastupující generace nadále pokračuje v herecké tradici jejího zesnulého otce Jiřího Hrzána. Kromě syna její nevlastní sestry Terezy, jejíž syn Cyril Dobrý se prosazuje před kamerou, je hercem i její vlastní syn Antonín, který se vydal svojí vlastní cestou. Zamířil do zahraničí a hraje ve Francii.

"Už má asi čtvrté nebo páté představení, takže hodně cestuje, ale hraje také v centru na Montmartre. Teď jsme se byli podívat na představení Frankenstein. Potom asi v sedmi lidech jezdí po Francii a hrají, tuším asi sedm, shakespearovských komedií a tragédií. Do toho teď zkouší muzikál Hedwig v Paříži. A na podzim začínáme zkoušet celá rodina v Praze v Divadle Kalich," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám