Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Julia Roberts (56) se ve svých pětapadesáti letech rozhodla pro velkou změnu svého účesu. Dosud jsme herečku znali s dlouhými vlasy v jedné délce, teď se ukázala s ofinou. A od fanoušků sklízí hlavně pochvalu.

Jaro je konečně tady a s ním přichází i touha po tom něco v životě změnit. Julia Roberts to vzala pořádně od podlahy. Herečku si každý jistě pamatuje z její legendární role ve filmu Pretty Woman, kde sundala paruku a rozhodila své dlouhé zrzavé vlasy. A v obměnách ji tak diváci mohli vídat i v dalších filmech. Teď ovšem Julia šokovala v Ženevě, kde vystoupila jako tvář společnosti Chopard.

Herečka si od vlasové koloristky Kadi Lee nechala pozměnit barvu svých vlasů na zářivě červenohnědou a hlavně si nechala ustřihnout ofinu, což je pro Julii skutečně razantní změna. A od lidí za svůj nový účes sklidila hlavně pochvalu. „Skvělý střih. Stejný jsem měla loni v létě. Je úžasný,“ napsala jedna z fanynek na sociální síť. „Roztomilý účes,“ přidal se jiný. Někteří lidé ovšem byli toho názoru, že nový účes herečku dělá starší a že byl velkou chybou, protože ofina jí bude velmi dlouho odrůstat. A co myslíte vy? Sdílejte svůj názor v naší galerii.

Líbí se vám nový účes Julie Roberts?
Ano
21,7 %
Ne
78,3 %
Celkem hlasovalo 20622 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám