Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Nicole Scherzinger (45) to nedávno u svých fanoušků schytala za fotky v bikinách. Mohly za to sexy pózy s přítelem Thomem Evansem, které prý působily sebestředným dojmem.

„Vidím, že Thom byl znovu jmenován do své oficiální role hlavního Insta ředitele pozérů,“ napsal jeden z mnoha fanoušků. Scherzinger si ale z kritiky vůbec nic nedělá. Pózování v plavkách zkrátka miluje a svého přítele do focení nadále aktivně zapojuje.

Tentokrát ale přítele zastoupili její bratranci, kteří jí u pózování v bikinách s radostí asistovali. A rozhodně to nevypadalo, že by je Nicole řídila. Naopak to působilo dojmem, že chce Scherzinger svými sexy fotkami zavřít pusu všem hejtrům, kteří si na ni rádi smlsnou.

V plavkách jí to navíc náramně seklo a bylo vidět, že si relax na Havaji užívá plnými doušky. Komentáře o tom, že už pomalu začíná stárnout a měla by skotačení před objektivy fotoaparátů přenechat mladším, tak Nicole může s klidem hodit za hlavu. Všem hejtrům totiž odpověděla, jak nejlépe uměla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám