Hlavní obsah
Článek

Uvedení dobrodružného fantasy filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů si v českých kinech nenechala ujít řada známých osobností. Ani tentokrát si s přípravami na filmovou premiéru některé z celebrit příliš hlavu nelámaly. Řada z nich však společenskou událost nepodcenila.

Svůj outfit do posledního detailu opět vyladila zpěvačka Sharlota (27). Potetovaná kráska tentokrát dorazila ve výrazných minišatech, ve kterých vystavila na odiv své malůvkami ozdobené nohy. Pozornost pak poutala i originálním brýlemi. Pohledům na červeném koberci neunikl ani příchod Jany Vopěnkové.

Bývalá milenka Karla Schwarzenberga se po delší době objevila ve společnosti a bylo se na co dívat. Do kina dorazila ve stejném outfitu, ve kterém jsme ji potkali na odpolední akci. K černým džínům zvolila jen úzký top s rukávy, jenž z jejího těla zakrýval jen minimum.

Na červeném koberci se s rodinou objevila také dabérka a hvězda Ulice Stanislava Jachnická. Ta na filmovou premiéru vyrazila s manželem a synem. S dětmi do kina dorazila také DJ Lucca. „Vzala jsem syny a jejich kamarády, tak doufám, že se jim film bude líbit,“ řekla Super.cz Lucie Dvořáková (45).

Ve žluté šusťákové bundě pak svítil na červeném koberci také Petr Zvěřina z Václaváku, kterého si mnozí pamatují z reality show Vyvolení. Kdo další si uvedení filmového trháku nenechal ujít, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám