Hlavní obsah
Článek

Jestli se o někom dá říct, že klame vzhledem, je to jistě Savannah Boan z Floridy, která svůj profesní život zasvětila plazům, konkrétně pak krokodýlům. V osobním životě ale zatím příliš štěstí neměla. Podle jejího názoru se jí totiž muži kvůli její práci bojí.

Pro Savannah, která pracuje v parku Gatorland v Orlandu, prý žádný krokodýl není nebezpečný. Její pracovní den je tak o poznání jiný než u většiny ostatních lidí. Blondýnka je totiž ošetřovatelkou plazů, a kromě toho, že aligátory a krokodýly krmí, tak s nimi také plave, a dokonce se s nimi i mazlí. Věnuje jim zároveň tolik času, že na randění jí ho už moc nezbývá. Příležitostí ale má prý také pomálu.

„Moje práce ovlivňuje můj život a seznamování. Věřím, že většina lidí se bojí chodit s tak silnou ženou, která denně pracuje s prehistorickými bestiemi,“ řekla o svých miláčcích v nadsázce Savanah.

„Možná se bojí i mě? Nebo se bojí zvířat, se kterými pracuji? Možná si myslí, že jsem blázen? Nejsem si vlastně jistá,“ nezná skutečnou příčinu Američanka, která ovšem přiznává, že je opravdový dříč, který nemá téměř nikdy volno.

„Každý, s kým bych se zapletla, by musel být superhrdina jako já, a to je trošku těžké najít. Ale jsem si jistá, že tam někde je. Jednoho dne bude někdo dost silný, aby šel vedle mě ruku v ruce, ale dnes ne. Naučila jsem se hodně o trpělivosti od krokodýlů a aligátorů, takže nikam nespěchám,“ tvrdí odhodlaná žena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám