Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Heidi Klum (50) je zvyklá na společenské akce chodit v modelech, které odhalují její stále pěkné tělo. Róba, kterou oblékla na předávání iHeartRadio Music Awards, ovšem lidem připadala spíše ponižující.

Modelka rozhodně není z dam, které by se s padesátkou klepající na dveře začaly oblékat usedle. A samozřejmě je dobře, že je Heidi na sebe hrdá a své křivky stále ráda vystavuje. Lidem už ovšem její oblékání začíná připadat velmi monotónní a byli by rádi, kdyby si někdy zkusila obléct i něco jiného než šaty, ve kterých jí jsou vidět skoro celá ňadra.

„Z Heidi začíná vyzařovat zoufalství,“ ozval se jeden z hlasů v komentářích pod článkem v magazínu Daily Mail. „Heidi umí vypadat skvěle, ale ne tady. Tyto šaty jsou bezpochyby ponižující,“ napsal další. „Heidi se obléká jako showgirl z Vegas. Na modelku má dost omezený cit a smysl pro módu,“ přidal se jiný negativní hlas. „Heidi má super tělo, ale ty šaty jsou hrozné,“ píše další čtenář. „Heidi vypadá den ode dne laciněji. Jen na sebe chce strhnout pozornost,“ dodává jiný. Nenašel se ani jeden komentář, který by ji pochválil.

Heidi ale nejspíš názor lidí nezajímá, protože i na svých sociálních sítích má u příspěvku vypnutou možnost přidávání komentářů. Hlavní je pro ni asi to, že se líbí sama sobě a zřejmě i svému o šestnáct let mladšímu manželovi, členu skupiny Tokio Hotel Tomu Kaulitzovi. Hlasujte tedy i vy v naší anketě, jestli se vám modelčiny šaty líbí.

Líbí se vám šaty Heidi Klum?
Ano
36,1 %
Ne
59,8 %
Ne vzhledem k jejímu věku
4,1 %
Celkem hlasovalo 28349 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám