Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Underboob, sideboob, průsvitná látka. V poslední době se dámy ve světě předhánějí v tom, která toho ukáže víc. A pak přijde Izabel Goulart s přiléhavým overalem a hravě všechny ostatní ženy strčí do kapsy.

Izabel Goulart byla dříve známá jako andílek firmy vyrábějící spodní prádlo. Ani teď, ve svých osmatřiceti letech, by se neztratila mezi i o dvě dekády mladšími modelkami. Její tělo je totiž díky neustálému cvičení luxusní, čehož si je Izabel dobře vědoma. Na sociální síti často sdílí videa, na kterých cvičí a také fotky klidně jen v plavkách. A stále je také vyhledávanou modelkou slavných značek.

Na narozeniny zpěvačky Anitty v Sao Paulu sice nedorazila polonahá, ale svým outfitem na sebe také dokázala přitáhnout pozornost. Na sebe si totiž oblékla naprosto přiléhavý fialový overal s velkým výstřihem, který zdůraznil každou její křivku. Právě Izabel si ale jako jedna z mála žen takový model může dovolit. Na to, jak jí to slušelo, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám