Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když opět publikovala fotografii v plavkách bez úprav a snahy zapózovat v lichotivějším úhlu, strhla se další vlna hejtů. Proč to Anna Slováčková (28) dělá, vysvětlila v našem rozhovoru. I když zrovna o fotografii, kde pózuje na horách v Itálii, si myslela, že je hezká a záporné reakce nevyvolá.

"Snažím se lidi naučit, že sociální sítě jsou plné lží a podvodů. Každá se dokážeme nastavit tak, že tam budeme vypadat hubeně, bez celulitidy a nebudeme mít ani jeden fald. Chci, aby lidi viděli realitu. Nechci, aby se mladé holky trápily tím, že mají kila navíc, což většina z nich ani nemá. A musejí se nastavovat jako největší supermodelky na fotky na Instagramu. Přijde mi to otřesné," míní Anička.

"V závěru ale musím říct, že zrovna u téhle fotky jsem si říkala, že tam nemám nic, co by mi lidi mohli vytknout. A samozřejmě ty výtky přišly. Ale i kdybych se tam snažila vypadat úplně nádherně a vysportovaně, tak si stejně něco najdou. A teď jsem po těch horách vlezla na váhu a mám čtyři kila navíc, i když mi zase jedna paní k jiné fotce napsala, že jsem zhubla," krčila rameny.

V našem videu se rozpovídala ještě víc o škatulkování žen a vlastně i mužů podle zjevu a váhy. "Samozřejmě ve chvíli, když už hraničí s obezitou a omezuje zdraví, tak to je zase úplně jiné téma," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám