Hlavní obsah
Článek

Manželství monackého knížete Alberta a jeho ženy Charlene rozhodně není procházkou růžovou zahradou. Na jejich dvanáct let trvajícím svazku se podepsala řada potíží. Podle magazínu Royauté je dokonce nyní pár v procesu odloučení, což se nyní manželé rozhodli veřejně dementovat.

Knížecí pár z Monaka formálně popřel ‚zlomyslné fámy‘, že se rozcházejí. Charlene má za sebou těžké období, kdy většinu roku 2021 strávila ve své rodné Jihoafrické republice, kde se léčila s blíže nespecifikovanou infekcí, následně absolvovala ještě čtyřměsíční léčbu na klinice ve Švýcarsku, kde se zotavovala z vyčerpání. V současnosti je prý princezna opět v plném pracovním nasazení, co se královských povinností týče, přesto francouzský magazín tvrdil, že jsou manželé v procesu odloučení.

Mluvčí z tiskové kanceláře paláce ovšem tyto informace v prohlášení popřel. „Rád bych formálně popřel zlomyslné fámy, které začal šířit francouzský magazín Royauté. Prosím, ignorujte tento článek, který je zcela nepodložený.“

Zvěsti o rozpadu jejich manželství nabraly na síle, když tvrzení zmiňovaného magazínu převzala řada dalších zahraničních médií a tato iniciativa vyvolala i spekulace lidí na sociálních sítích.

Dvojice se poprvé setkala na sportovní akci v roce 2007, zasnoubení proběhlo o tři roky později a v červenci 2011 došlo na svatbu. V roce 2014 se páru narodila dvojčata Jacques a Gabriella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám