Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komik a moderátor Miloš Knor je čtyřnásobným otcem. Během covidu jeho žena Evička přišla do jiného stavu a další miminko bylo na světě. Jmenuje se Oliver. Čtyři dítka mu přijdou tak akorát.

Oliver má deset měsíců, o dalších dětech uvažovat, to mi přijde hodně čerstvé, ale zatím teda neplánuji, že bych to rozvíjel dál, taky už musím počítat ty svoje roky,“ prozradil se smíchem Super.cz.

My jsme si s Milošem povídali během křtu jeho nové knížky K(n)oření života. Chyběla zde ale jeho manželka právě kvůli maminkovským povinnostem. „Ano, ona je doma, lišácky zůstala doma s dětma, někdo se o ně zkrátka musí postarat.“

Oblíbený bavič má opravdu velkou rodinu, je totiž navíc už trojnásobným dědou. Tuhle roli si také dokonale užívá. „Cítím se výborně, je to skvělý, určitě to každému doporučuji.“ A jeho malé děti s jeho vnoučaty si naštěstí dokonale rozumí. „Ty děti jsou tak malé, že nic neřeší, takže tam je všechno v pořádku,“ doplnil se smíchem Miloš Knor.

Reklama

Další články

Načítám