Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Čvančarová (46) už se ve čtvrtek dostala přesně na polovinu cesty mezi padesátnice. Věk byste jí ale určitě hádali mnohem nižší. Sympatická herečka totiž vypadá stále skvěle a pořád baví diváky na televizních obrazovkách svou živočišností. A nejen ty.

Čvančarová pokaždé budí pozornost výběrem outfitů, zejména na karlovarském filmovém festivalu je dychtivě očekáván každý její model.

Loni si červencový filmový svátek nechala ujít, ale snad každý si pamatuje její předloňskou opulentní modrou róbu, jež se stala ihned středem pozornosti. Známý satirik TMBK ji například srovnával s materiálem na zakrývání střech po tornádu.

Půvabná herečka sem tam zazáří také v odvážných outfitech, kde hraje hlavní roli její žensky tvarované tělo. Především „horňáci“ si přijdou na své u šatů s hlubokým výstřihem.

Ty si herečka obléká nejen ve společnosti, ale také v rámci svých televizních rolí. Vzpomeňme například na vtipné seriály Černé vdovy nebo Most! Svůdné outfity Jitky Čvančarové si připomeňte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám