Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéry filmů jsou vždy velkou událostí nejen pro hvězdy, které ve filmu hrají. Především dámy řeší, co si oblečou a čí model na akci vynesou. Stejně tomu bylo na premiéře filmu Buď chlap! s Jakubem Prachařem (40) a Terezou Ramba (34) v hlavních rolích.

Právě Ramba dorazila v pohodlných džínách, ze kterých se rychle převlékla a na focení vklouzla do černých šatů, které jí vybrala její sestra. "Ségra mi udělala styling na celý měsíc, měla jsem ho hodně náročný, tak dostala mojí důvěru a veškeré oblečení na akce mi vybrala ona," prozradila Super.cz Ramba.

Zelený kostým z konfekce zase vynesla Ester Geislerová, která ve filmu hraje sestru hlavního hrdiny v podání Jakuba Prachaře. "Kostým je z konfekce, nová kolekce, je první jarní den, tak proto zelený. Nechala jsem se nalíčit a učesat a jsem tady," usmála se Ester.

A co oblékly další hvězdy jako Gabriela Gášpárová (23), Patricie Pagáčová (35) nebo Kristýna Janáčková? Podívejte se v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám