Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bruce Willis (69) a jeho žena Emma Heming Willis v úterý oslavili výročí svatby, jsou spolu už dlouhých čtrnáct let. Modelka se při této příležitosti rozhodla podělit na Instagramu o dojemné záběry zachycující obnovení jejich manželského slibu, k němuž došlo v roce 2019, tedy přesně deset let po jejich svatbě.

„Na desáté výročí naší svatby jsme se rozhodli obnovit sliby na stejném místě, kde jsme si v roce 2009 řekli ‚ano‘. Jsem tak šťastná, že jsme to udělali. Chopte se každé příležitosti ke sjednocení a oslavě s rodinou a přáteli. Jsou to okamžiky a krásné vzpomínky, které si můžete uchovat po celý život,“ připsala Emma k láskyplnému videu.

Na záběrech nechybí pochopitelně jejich dcery Mabel a Evelyn, stejně jako hercovy dcery z předešlého manželství s Demi Moore Scout a Rumer. Natáčení se přitom ujala právě Demi, která s exmanželovou novou rodinou vychází úžasně. Roli oddávajícího zastal filmový producent Stephen Eads, který je dlouholetým kamarádem herce, jemuž byla před časem diagnostikována afázie a později i frontotemporální demence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám