Hlavní obsah
Článek

Rodina zápasníka Karlose Vémoly (38) je opravdu početná. Společně s manželkou Lelou (34) a jejich dětmi, dcerkou Lily a synkem Rockym, jejich dům obývá nespočet zvířat. Terminátor je známý tím, že ve svém Vémolandu chová lvy, krokodýla, bojového psa a další exotická zvířata a jejich počet neustále narůstá.

Novým přírůstkem do rodiny, kterým potěšil svou manželku a malou dcerku, se nyní Lela pochlubila. „Nečekané překvapení pro Lilinku a maminku. Náš nový psík pomeranian. Je to fenka a je moc roztomilá, a tak maličká. Stále přemýšlíme nad jménem,“ svěřila se Lela.

Pro Karlose byl splněný sen pořídit si lva. „Je to moje miminko, doslova. To mi Lela vyčítá, že takhle jsem nekrmil ani naše děti. On to za mě ale nikdo neudělá, chtěl jsem lva, tak se musím starat,“ svěřil se Terminátor Super.cz v době, kdy si pořídil druhou lvici.

Jeho manželce se splnil sen nyní, a to právě novým pejskem, pro kterého se snaží vybrat to nejvhodnější jméno. „Napadly mě tyto. Nemůžu se rozhodnout. Cherry, Lady, Coco, Suzy, Terri, Nikki, Zoe, Sendy, Chantal, Minnie, Izzi, Dona, Cassi, Bibi, Barbie, Bella, Ammy,“ vyjmenovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám