Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Švantnerová (31) má již svůj poklad na světě. Modelka 17. března krátce po půlnoci porodila dceru Miu. Nyní zkráceně přiblížila, jak porod probíhal.

„Ve čtvrtek v 7 hodin ráno mi praskla voda, kontrakce žádné. Tak jsem si dala sprchu, pobalila a jeli jsme do porodnice,“ informovala známá brunetka, kterou úsměv nepřešel ani na nemocničním lůžku. „Že se budu v porodnici usmívat, by mě asi ani ve snu nenapadlo,“ podotkla s tím, že o ní bylo ze strany personálu krásně postaráno. Tou největší oporou jí ale byl partner Ondřej Antoš, který s ní byl po celou dobu.

„První kontrakce přišly kolem šesté hodiny a kolem deváté jsme se přesunuli na porodní sál. Nakonec se vše strašně rychle rozjelo. Díky tatínkovi, který byl od začátku až do konce celou dobu se mnou, mám aspoň vzpomínky na toto vše,“ napsala s tím, že krátce po půlnoci již držela své štěstí v náruči. „A najednou v 0:19 mi na břicho přiložili tenhle malý zázrak,“ dodala k dojemnému snímku.

Nikol měla bezproblémové těhotenství, a tak patří k těm maminkám, které si požehnaný stav užily. „Ze začátku mi bylo i špatně, ale spíše jsem si celkově musela zvyknout na to, že tělo funguje jinak,“ svěřila Super.cz.

Chystání výbavičky nenechala na poslední chvíli. „Chtěla jsem to co nejdřív, abych si ke konci mohla už dát nohy nahoru a odpočívat,“ řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám