Hlavní obsah
Článek

Zuzanu Bubílkovou (71) a Jiřího Krampola (85) spojila v roce 2019 práce během soustředění soutěže Muž roku v Tunisku. Pak přišel společný pořad, ale i další aktivity. Zuzana doprovázela herce do posilovny, na lékařské vyšetření, poštu a absolvovali i spousty výletů. Není se čemu divit, že se spekulovalo, zda jejich přátelství nepřerostlo v něco víc.

„Jsme kamarádi. Rozumíme si, nevím, co se z toho vyvine,“ řekla tehdy Bubílková Super.cz.

„Ona si myslí, že musím být v péči, tak mě hlídá, abych neprovedl nějakou blbost,“ řekl nám herec. „Ano, jsem osobní bodyguard,“ dodala moderátorka začátkem roku 2021 s úsměvem.

Nyní Bubílková prozradila, že si tehdy ze vztahu udělali kšeft.

„Krampol pak za mnou v letadle přišel, že bychom spolu mohli dělat. Pak nastalo, že když jsme se někde objevili, dělali z nás pár. Napřed jsme se tomu smáli, ale pak jsme si řekli, že je to dobré. Nevymlouvali jsme to nikomu a udělali si z toho kšeft,“ přiznala Zuzana v pořadu Kápni božskou! s tím, že tento vztah na oko procházel několika komplikacemi. Moderátorce například vadilo, že všechny kšefty musely jít ještě přes Krampolova manažera.

Dokonce prý došlo i k několika urážkám. „Nalepily se na něj různé mladé dívky, které on miluje, lidé mi začali posílat jejich fotky, a dokonce video, na kterém Jirka ve společnosti jedné téhle dívky na celou hospodu vykřikuje – Bubílkovou mi ani nepřipomínejte, ta mě jenom se*e! Naštval mě tak, že s ním dodnes nekomunikuji a neudržuji žádný kontakt!“ dodala Bubílková s tím, že herec vymetal všechny akce i přes své zdravotní problémy. Další spolupráci proto vylučuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám