Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) pravidelně dře v posilovně a její úsilí přináší ovoce. I po padesátce může na veřejnosti ukázat dokonalé tělo, které doma normálně vídá jen její manžel Ben Affleck (51).

Zatímco Ben Affleck se v současné době vrací ke galavečeru Grammy a vysvětluje, že rozhodně nebyl tak naštvaný, jak vypadal na televizních záběrech, jeho manželka se vrhá do jedné reklamní kampaně za druhou a jde tentokrát doslova s kůží na trh. Před pár dny rozpálila své fanoušky snímky v krajkovém prádle různých barev v kampani firmy vyrábějící spodní prádlo.

A když si lidé mysleli, že už z těla Jennifer Lopez nejspíš neuvidí víc, stala se zpěvačka a herečka tváří kampaně na boty a na snímcích se odhalila nejen v latexové podprsence, ale také v opravdu hodně vykrojeném body. Fanoušci pochválili hlavně její svalnaté nohy, které JLo formuje během pravidelného cvičení v posilovně. Na druhou stranu odsoudili přehnaný photoshop, který pozměnil obličej slavné divy.

JLo svým fanouškům nabídla sexy fotky.

„V procesu úprav jste změnili její obličej až příliš,“ napsal jeden ze sledujících. „Množství úprav na těchto snímcích je zřejmé a prostě hrozné. Na některých se sama sobě ani nepodobá,“ přidává se další. Spousta lidí ovšem Jennifer prohlašuje za velmi sexy ženu a Bena Afflecka považují za šťastného muže. Tak doufejme, že si herec také váží toho, co má doma, a u Bennifer, jak se manželům v zahraničí říká, je už zase všechno v nejlepším pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám