Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každý má někdy den, kdy se mu nechce ani vstávat a jen s námahou si plní své povinnosti. Takový den měla nejspíš i Katie Holmes (45), kterou paparazzi načapali v ulicích New Yorku s poněkud unaveným výrazem ve tváři.

Herečka Katie Holmes si od rozvodu s Tomem Cruisem (61) velmi hlídá své soukromí a nezveřejňuje mnoho rodinných fotek. Na druhou stranu není z hvězd, které by i po ulicích chodily ve velkých černých brýlích, aby je nikdo nepoznal. A právě při jedné procházce po New Yorku herečku vyfotili paparazzi.

Katie je v posledních letech označována jako módní ikona a na společenských akcích dokáže překvapit svými nápaditými outfity. Na ulici na sobě ovšem měla oversize bílý svetr, který jí padal z ramen, široké modré džíny a kšiltovku, jež zakrývala nezvykle umaštěné vlasy. Obličej bez make-upu vypadal unaveně a herečka celkově působila otráveně.

Katie v poslední době nemá příliš štěstí v lásce. S posledním přítelem, skladatelem Bobbym Wootenem III., byla poprvé viděna v dubnu a měla se s ním rozejít v prosinci loňského roku. Radost tak může mít alespoň z dcery Suri, která zanedlouho oslaví 17. narozeniny, a také z práce. Katie mohou lidé v současné době vidět na divadelním jevišti v představení The Wanderers.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám