Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snaha o upoutání pozornosti za každou cenu občas slavné ženy zaslepí natolik, že předvedou více, než je nutné. Ideálně k palcovým titulkům v bulvárním tisku poslouží průsvitné šaty, ve kterých dámy odhalí minimálně své poprsí. Podívejte, jaké slavné celebrity se odvážily vyrazit do společnosti v modelu, který by si většina žen neoblékla ani v soukromí před svým partnerem...

Zpěvačka Cher před rokem a půl šokovala, když na předávání cen MTV Video Music Awards dorazila v průhledném outfitu jako z maškarního plesu. Odvahu projevila také krátkovlasá modelka Amber Rose, která dva roky zpátky přišla ‚oblečená neoblečená‘ na společenskou akci se svým tehdejším přítelem Kanye Westem.

Představitelka hlavní role filmu Juraje Jakubiska Bathory Anna Friel v roce 2009 na Elle Style Awards zavítala v černých šatech, které odhalovaly její ňadra. Podobnou róbu pouze s krajkovou výšivkou zvolila před dvěma lety i bývalá modelka a herečka Laetitia Casta.

Své silikonem vylepšené vnady již před téměř osmi lety dala na odiv herečka Vanessa Marcil. Oblékla si zlaté šaty s průsvitným vrškem. Chybět nemůže ani známá módní provokatérka Lady Gaga (38) se svým tělo obepínajícím modrým modelem. Nejodvážnější bývá však pravidelně a s jasnou převahou modelka Jay Nichols, jež v roce 2007 zvolila na svou oslavu narozenin cosi, co těžko někdy některá z dalších slavných žen překoná...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám