Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Michaela Štoudková (38) zabalila kufry a odletěla do tepla. Dovolenou tráví bývalá misska s rodinou v Asii, kde také oslavila první narozeniny své holčičky Zoe. Rok po porodu má někdejší držitelka korunky krásy fantastickou figuru.

Zadarmo to ale nebylo. Kráska na sobě po celý rok hodně makala. „Jakmile to šlo, začala jsem cvičit a držet stravu. Nastartovala jsem návrat ke své váze. Jsem ráda, že jsem zase ve formě,“ řekla Super.cz Míša, která má v bikinách fantastickou figuru.

Málokoho by napadlo, že v těhotenství přibrala neuvěřitelných 30 kilo. „Už jsem zpátky, a jsem dokonce pod svojí dřívější váhou. V těhotenství jsem přibrala přes třicet kilo. Mohla jsem si za to trošku sama. Celý život jsem se hýbala a tohle bylo první období, kdy jsem jen ležela a jedla,“ svěřila se modelka, která si aktuálně s rodinkou užívá na thajském ostrově Koh Samui.

„Celá tato oblast si nás získala a je za mě jedna z nejkrásnějších. Ráno jsem se proběhla místní vesničkou a palmovým hájem, v totálním klidu,“ doplnila modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám