Hlavní obsah
Článek

Osmatřicetiletý rapper Karim Kharbouch, jehož každý zná pod uměleckým jménem French Montana (38), má po svém boku novou krásku. Po řadě slavných dam, které už prošly jeho náručí, se do jeho sítí lapila rapperka Rubi Rose, s níž jej načapali fotografové během romantického nočního rande v Beverly Hills.

Nový hvězdný pár hip-hopu vzájemnou náklonnost neskrýval a rapper Rubi před fotografy objal okolo ramen a pyšně si ji vedl vedle sebe. Oproti svým koncertním oblečkům byla ovšem umělkyně v bílé teplákové soupravě pořádně ‚nabalená‘. Ve fotogalerii se můžete podívat, v čem běžně vystupuje, nebo v jakých outfitech se vítá s fanoušky. Přestože se přesně neví, kdy si spolu tahle dvojka začala, podle zdroje serveru TMZ už mají za sebou i počáteční poznávací období.

Urostlý americko-marocký hudebník má za sebou pěkný seznam vztahů i krátkých románků. Mezi jeho ex patří mimo jiné Khloé Kardashian, Amber Rose, Iggy Azalea, Candice Brooks či Doja Cat.

Pětadvacetiletá Rubi je na tom obdobně, a jak je vidět z jejího výčtu, pro rappery má slabost. Nevyšlo jí to už třeba s Travisem Scottem, 21 Savagem, Lil Trayem, Takeoffem a dalšími.

Reklama

Další články

Načítám