Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle rozhodně nevypadá na silná rodinná pouta. Rodina Paris Hilton (43) se o narození syna jménem Phoenix Barron Hilton Reum, kterého odnosila náhradní matka, dozvěděla až týden poté, co přišel na svět. Prakticky ve stejnou chvíli, co podnikatelka zprávu sdílela na sociální síti.

V rodině Hiltonů se v poslední době nejspíš dost ochladilo. Paris dříve se svou matkou Kathy ráda trávila hodně času a na fotografiích vypadaly jako nejlepší kamarádky. Hovořilo se i o velmi dobrém vztahu Paris a její sestry Nicky, která má už tři děti. Na podzim se ovšem objevily první trhliny, když se dědička hotelového impéria ohradila na svou matku, která v televizi prozradila, že je její dcera nešťastná z nemožnosti otěhotnět ani prostřednictvím umělého oplodnění.

Pro Kathy tak muselo být opravdu hodně velkým překvapením, když se v lednu dozvěděla, že se její dcera stala matkou. „Celý můj život byl veřejný. Nikdy jsem nic neměla jen pro sebe. Proto jsme se rozhodli, že právě tohle si pro sebe necháme,“ řekla Paris magazínu Harper's Bazaar a myslela tak sebe a svého manžela Cartera Reuma.

V rodině tak těsně po synově narození musely panovat hodně smíšené pocity, radost z nového člena rodiny a zároveň smutek nad tím, že se Paris s tak intimní, ale podstatnou věcí rodině nesvěřila. Její matka si ale i přesto prý malého Phoenixe užívá, a to až moc. „Je jím posedlá. Neustále se objevuje bez ohlášení,“ postěžovala si Paris znovu na svou matku v The Tonight Show Jimmyho Fallona a naznačila tak, že vztahy v rodině stále nejsou zdaleka ideální.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám