Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandra Bullock (59) rozhodně nepatří mezi hollywoodské vymetače večírků ani společenských událostí, a tak bylo milým překvapením vidět ji na párty spojené s Oscary, pořádané o víkendu v hotelu Sunset Tower v Hollywoodu.

Na akci se hvězda série Slečna Drsňák, Nebezpečná rychlost či Gravitace, která příští rok oslaví neuvěřitelných šest křížků, setkala mimo jiné s kolegy Demi Moore (61) a Brendanem Fraserem (55), jenž si o den později odnesl Oscara za nejlepší mužský herecký výkon ve snímku Velryba.

Bylo to přitom poprvé po bezmála roce, co se Sandra opět objevila ve společnosti. Loni touto dobou propagovala s kolegy Channingem Tatumem, Danielem Radcliffem a Bradem Pittem komedii Ztracené město. S Pittem si přitom zahrála i v dalším loňském trháku Bullet Train.

Bullock zkrátka dává přednost rodinnému životu. Stará se o své dvě děti, třináctiletého Louise a o dva roky mladší Lailu, a doma na ni navíc čeká její přítel Bryan Randall. S fešným fotografem držitelka Oscara za snímek Zrození šampióna randí už od roku 2015.

Reklama

Další články

Načítám