Hlavní obsah
Článek

Popová královna Madonna (65) dokázala šokovat veřejnost už od začátku své kariéry. Do všeho se pouštěla po hlavě a díky své nezdolné cílevědomosti to dotáhla až na samý vrchol, na kterém se drží již třicet let. Problém neměla ani s nahotou, a tak když přišla nabídka odvážné role do filmu z roku 1993 od režiséra Uliho Edela, kde měla hrát náruživou majitelku galerie, nadšeně souhlasila. Snímek s rozpočtem 30 miliónů dolarů však strhala kritika a propadl i u diváků. Ti se obvykle shodli, že jediné, co film alespoň trochu zachraňovalo, bylo právě dokonalé nahé Madonnino tělo...

Zmiňovaný snímek se jmenuje Tělo jako důkaz. Madonna za něj dokonce získala Zlatou malinu za nejhorší herečku v hlavní roli. Za velice odvážnou scénu, kde leží na zemi a snaží se svést herce Willema Dafoe, se ale rozhodně stydět nemusí.

Erotický thriller nakonec nevydělal ani polovinu toho, co stálo jeho natočení. Diváci se přitom shodují s nápadnou tematickou podobou se Základním instinktem, kterému se však zdaleka nemůže rovnat. Ačkoli Madonna se obvykle u kritiků za své filmové role nedočká pozitivních reakcí, výjimkou bylo ztvárnění argentinské první dámy Evy Perón ve filmu Evita, za který získala dokonce Zlatý glóbus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám