Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konci loňského října Petra Nesvačilová (38) porodila holčičku Jasmínu Rikku a stala se šťastnou maminkou. Nyní jsme Petru potkali ve společnosti a vypadala skvěle. Po únavě ani památka, holčička totiž patří k těm miminkům, která dokážou prospat celou noc. „Malá spí, takže jsem vyspalá. Musím říct, že je úžasná, že mám obrovský štěstí, že máme super dceru,“ řekla herečka Super.cz se smíchem.

Pomalu už je také na své původní váze. „Blížím se, ještě tak měsíc nebo dva potřebuji. Jím hodně zdravě. Čokolády nebo zmrzky se snažím jíst jen o víkendu a přes týden zdravě a pravidelně. Vzhledem k tomu, že kojím, tak se snažím jíst vyváženě.“

Herečka má také štěstí, že miluje pohyb. Při procházkách s kočárkem je schopná nachodit i několik kilometrů za den.

Nejvíc jsem s kočárkem dala osm kilometrů. Já velmi ráda sportuji a můj muž také. Já se tedy s kočárkem snažím dát každý den minimálně pět kilometrů. Je to takový můj cíl a baví mě,“ dodala Petra Nesvačilová na křtu knihy jejích kamarádů Adély Elbel a Michala Rožka, kteří v ní vypráví o Svatojakubské cestě, na kterou se vydali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám