Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejočekávanější společenská událost roku je za námi. V Hollywoodu se v noci na dnešek udílely Ceny akademie a cenné sošky jsou tak pro letošní rok rozdané. Nejlepším filmem se stala komedie Všechno, všude, najednou. Michelle Yeoh si odnesla Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve stejném snímku a Brendan Fraser porazil favorizovaného Austina Butlera a jeho Elvise svou rolí ve Velrybě. Pojďme se ovšem podívat, které dámy letos vsadily na průsvitné šaty, které jsou už druhým rokem mezi celebritami tím největším hitem.

Nejvíce pozornosti na sebe jistě upoutaly dvě dámy v černých róbách, a to zpěvačky Rihanna (36), která nechala vyniknout těhotenské bříško v šatech značky Alaïa, a Lady Gaga (38), jež zvolila model od Donatelly Versace, který před pár dny předvedla na přehlídkovém mole Gigi Hadid a jenž odhaluje mimo jiné i hýždě.

Černá to vyhrála i u herečky Sophie Turner (28), která dorazila s manželem Joem Jonasem, či u modelky Ashley Graham (36), která se toho večera ujala i role moderátorky a zpovídala na ‚červeném‘ koberci příchozí hvězdy.

Okouzlující róbu z druhé strany barevného spektra si vybrala Eva Longoria (49), jež oslnila třpytivým modelem s hlubokým výstřihem. Podobný odstín volila i modelka a herečka Emily Ratajkowski (32), která nezklamala a odhalila možná i více, než se na podobnou příležitost sluší a patří.

Ovšem zdaleka nejodvážnější model letos zvolila zpěvačka Ciara (38), která na sobě měla pouze tanga a model ze síťoviny tak průsvitný, že pro fantazii nenechal prostor prakticky žádný.

Reklama

Další články

Načítám