Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu 1923 s westernovou tematikou z dílny streamovací společnosti Paramount+ dostala příležitost zatím nepříliš známá americká herečka Madison Elise Rogers. Půvabná brunetka narozená v Memphisu se v projektu s Harrisonem Fordem a Helen Mirren v hlavních rolích objeví sice zřejmě pouze ve dvou epizodách, zato na sebe upozorní poměrně odvážnou scénou.

Pětadvacetiletá kráska s pronikavýma modrýma očima propadla herectví již v osmi letech a začala navštěvovat místní hodiny herectví v divadle. Jejími dosud nejvýraznějšími rolemi byla postava Rainey v krátkometrážním snímku Fluorescent či Sage Callaghan v komedii Still Single.

Ve zmiňovaném seriálu 1923 ztvárňuje postavu Lindy a role by pro ni mohla být v její kariéře zlomová. Měla možnost zahrát si kromě hereckých velikánů Forda a oscarové Mirren i vedle bývalého představitele Jamese Bonda Timothyho Daltona či Jeroma Flynna známého například ze Hry o trůny.

Seriál se navíc těší obrovské divácké přízni, a tak by si i Madison mohlo všimnout víc filmových tvůrců a režisérů. Není pochyb, že pro to udělala maximum.

Reklama

Další články

Načítám