Hlavní obsah
Článek

Nedávno jsme vás informovali o natáčení klipu dýdžeje Michaela Buriana v Los Angeles. Dalším českým interpretem, který zvolil Město andělů jako reálné kulisy do svého videoklipu, je Ben Cristovao (36).

Internetovou premiéru má jeho klip na nové službě Mixér.cz, kde si ho můžete zcela zadarmo a kdykoliv pustit. Po dvou b singlech Put it on me a Most se jedná o Benův dosud nejvýpravnější klip, kterým zavede fanoušky do Hollywoodu, jeho bulvárů i baru plného sexy holek.

V klipu si kromě dvou amerických herců a Bena, který ztvárnil řidiče, barmana, dýdžeje a tajemného zákazníka baru, zahrálo i přes třicet studentek losangeleské filmové školy. Pro věrohodnost probíhalo celé natáčení „naostro“.

„Byla to skutečná party se skutečnými drinky, kde ti dva herci, co dostali roli na poslední chvíli, opravdu zažili asi nejšílenější party svého života, protože je podle scénáře muselo opravdu balit třicet holek najednou,“ směje se zpěvák. Zajímavé je, že herce a dívky v komparzu dostala za úkol sehnat Benova sestra Bianca da Silva Cristovao (21), která v Los Angeles studuje scenáristiku, a díky tomu se jí podařilo dát dohromady celý tým profesionálních filmařů.

„Jsem rád, že jsem mohl zažít natáčení v Hollywoodu. Byl to zážitek vidět tak velkou produkci pracovat na mém klipu a navíc sledovat ségru, jak celému týmu velí. Byl jsem na ni strašně pyšnej,“ říká Ben, který už teď pracuje s režisérem Tomášem Kasalem na přípravách videoklipu pro jeho další singl Tělo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám